Pitkien perinteiden kehystämö Turussa

Hienot kehykset tekevät kauniista taideteoksesta tai upeasta valokuvasta näyttävän kokonaisuuden. Turkulainen Kehysaitta Tmi on alalla jo pitkään toiminut kehystämö, joka tarjoaa asiakkailleen yksilöllistä ja asiantuntevaa kehystyspalvelua. Myös seudun yritykset, esimerkiksi valokuvaamot, ovat tervetulleita asioimaan meillä. Valikoimistamme löydätte varmasti mieleisenne raamit!

Kehykset tekevät taulun

Kehystämössä aivan kaikenlaiset kuvat - niin pienet kuin isotkin - saavat juuri sopivat kehykset, eikä mikään työ ole kokeneille kehystäjillemme liian haastava. Hoidamme kaikki tilaukset laadusta tinkimättä, asiakkaan omia toiveita noudattaen ja sovittujen aikataulujen puitteissa. Todella harvassa ovat sellaiset asiat, joita emme pysty kehystämään

Osaavaa restaurointia

Onko ajan hammas nakertanut rakkaan taulusi raameja tai itse kuvaa? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä tarjoamme ammattitaitoista ja laadukasta restaurointipalvelua. Pystymme lisäksi korjaamaan kultauksia, myös esimerkiksi kirkoissa ja muissa vastaavissa tiloissa.  

Taulumyyntiä

Kaipaako kotisi tai toimistosi pientä piristystä? Onko seinälläsi tyhjä kohta? Haluatko yllättää ystäväsi? Tarjoamme asiaan ratkaisun, sillä liikkeessämme on myynnissä useita hienoja tauluja, jotka sopivat sisustusta piristämään. Poikkea paikan päällä, ihastu ja valitse omasi!